یکی از اصلیترین و مهمترین کارهایی که قبل از برگزاری مراسم ازدواجتان باید انجام دهید، انتخاب تالار عروسی است. برای انتخاب تالار عروسی مناسب وقت کافی را بگذارید و به هیچ عنوان در این کار عجله نکنید. پیشنهاد میکنیم در ابتدا لیستی از تالارهای مورد پسند خود را تهیه کنید و سپس برای بازدید حضوری آنها اقدام کنید. این کار به زمان زیادی نیاز دارد و همانطور که گفتیم نباید درباره آن تصمیم عجولانهای بگیرید چون انتخاب یک تالار بیکیفیت میتواند شب رویایی و خاطره انگیز شما را به بدترین خاطرهتان تبدیل کند، پس بهتر است حداقل 6 ماه قبل از مراسم عروسی، انتخاب تالار مناسب را آغاز کنید.
اکنون بخوانید: |
ما در این مقاله شما را با نکاتی آشنا میکنیم که در انتخاب تالار برگزاری جشن عروسیتان بسیار با اهمیت است و کمک میکند تا یک تالار مناسب و بینقص را انتخاب کنید. پس در ادامه با ما همراه باشید.
مواردی که در این مطلب بررسی میشود
بودجه
اول از همه باید نگاه کنید که چه مقدار بودجهای برای رزرو و انتخاب تالار عروسی و برگزاری مراسم خود در نظر گرفتهاید، تا بتوانید با توجه به بودجهای که دارید تالارهای مناسب را انتخاب کنید.
ظرفیت سالن پذیرایی
این موضوع ارتباط مستقیمی با تعداد میهمانان جشن شما دارد، هر چه میهمانانتان بیشتر باشند به مراتب نیاز به فضای بیشتری دارید و باید تالار بزرگتری را انتخاب کنید. نباید برای میهمانان تعداد کم، تالار بزرگی را در نظر گرفت، به دلیل اینکه میهمانان پراکنده هستند و سالن خلوت نشان داده میشود.
پرسنل تالار پذیرایی
یکی از نکات مهم انتخاب تالار مناسب داشتن پرسنل با اخلاق و حرفهای است. با اخلاق و رفتاری خوش از میهمانان شما پذیرایی کنند و طبق برنامهریزی و اصولی میزبانی مراسم شما را پیش ببرند.
از دیگر نکات مهم که باید به آن توجه کرد داشتن یونیفرم تمیز و یکدست برای پرسنل است و یکی از دلایل این موضوع، مشخص شدن پرسنل در بین میهمانان است.
ورودی تالار
معمولا تالارها بسته به امکاناتی که به شما ارائه میدهند هزینههای متفاوتی برای ورودی دریافت میکنند. قطعا تالارهایی که ورودی بیشتری دارند امکانات و خدمات بیشتری را در اختیارتان قرار میدهند.
پارکینگ
یکی از مهمترین امکانات هر تالاری که در انتخاب تالار مناسب باید به آن توجه شود پارکینگ است. در جشنهای عروسی، شما باید به ازای هر خانوادهای که دعوت میکنید یک جای پارک در نظر بگیرید به دلیل اینکه میهمانان علاقهای ندارند که ماشین خود را در خیابانهای اطراف پارک کنند و کل عروسی را نگران امنیت ماشینشان باشند. پس بهتر است از انتخاب تالارهایی که ظرفیت مناسبی برای جای پارک ندارند پرهیز کنید.
میز شام عروس و داماد
معمولا در هر تالاری جایگاه عروس و داماد جدا است. حتما به جایگاه دقت کنید و اگر تغییراتی مدنظرتان بود همان زمان اعمال کنید. درباره میز شام عروس و داماد هم به طور معمول یک اتاق مجزا برایتان در نظر میگیرند و شام برای عروس و داماد به دور از چشم میهمانان در آنجا سرو خواهد شد.
موقعیت و دسترسی شهری
در انتخاب تالار عروسی سعی کنید تالاری را انتخاب کنید که از لحاظ موقعیت شهری مناسب باشد، معمولا تالارهایی که از شهر فاصله زیادی دارند یا در مرکز شهر و مناطق شلوغ و پرتردد هستند زیاد مناسب برگزاری مراسم نیستند. حتی بهتر است تالار مورد نظرتان را نزدیک به محل عکاسی خود انتخاب کنید تا مشکل ترافیک و دیر رسیدن به جشن عروسی را نداشته باشید.
روکشهای میز و صندلی
اگر میز و صندلیهای تالار روکشدار هستند حتما باید به مدیریت داخلی تالار تاکید کنید که از روکشهای تمیز و یک شکل برای مراسم شما استفاده کنند.
سقف تالار
حتما در انتخاب تالار مناسب به این نکته دقت کنید که سقف تالار کوتاه نباشد، تالارهایی که سقف کوتاه دارند، نمیتوانند تهویه مناسب داشته باشند.
سرویس بهداشتی
فراموش نکنید، تالاری که انتخاب میکنید باید سرویس بهداشتی تمیز و کافی داشته باشد.
تست غذا و کیفیت پذیرایی
معمولا بعد از عقد قرارداد، میتوانید یک شب به صورت سرزده به تالار بروید و با اطلاع مدیریت از کیفیت غذا، نحوه سرو، کیفیت پذیرایی و میزبانی اطمینان خاطر پیدا کنید و از نزدیک ببینید که کیفیت سرویس دهی و نحوه برخورد پرسنل چگونه است.
آب و هوا
حتما به این نکته توجه داشته باشید که در چه فصلی جشن عروسیتان را برگزار میکنید. اگر در فصل تابستان و بهار جشن خود را در نظر دارید، تالار باید سیستم خنک کننده و سرمایشی مناسب داشته باشد و در فصل سرما هم باید سیستمهای گرمایشی به خوبی در داخل سالن تعبیه شده باشد. در انتخاب تالار عروسی حتما این نکات را مورد توجه قرار دهید.
فضا و چیدمان تالار
حتما در روزی که برای بازدید رفتهاید به نحوه چیدمان میزها، دکور داخلی تالار و تزئینات آن دقت کنید. اگر میخواهید جای چیزی را تغییر دهید و یا دکوری را اضافه کنید بعد از بازدید از محیط تالار میتوانید آن را با مدیریت داخلی درمیان بگذارید.
آتش بازی و مقدمات ورود
در حین عقد قرار داد سوال کنید که برای ورود عروس و داماد آتش بازی، باران گل و… را در نظر گرفتهاند. در مورد برنامههای ورود عروس و داماد پرس و جو کنید تا اگر چیز دیگری مد نظرتان است بتوانید آن را اضافه و کم کنید.
مدیر داخلی تالار
شما باید با مدیر داخلی تالار دیداری داشته باشید و از او بخواهید در شب عروسی در تالار حضور داشته باشد تا اگر مشکلی پیش آمد بتوان سریعا آن را رفع کرد.
هزینههای تالار
هزینههایی که در زمان عقد قرارداد با تالار باید بپردازید به شرح زیر است:
- هزینه ورودی: که یک رقم ثابت بدون در نظر گرفتن تعداد مهمانان است.
- هزینه غذا و پذیرایی: که معمولا به ازای هر نفر محاسبه می شود و بستگی به تعداد میهمانان، انواع غذا، نوشیدنی، پیشغذا و … دارد.
- هزینه گروه موزیک و سرگرمی: در این مورد عرف این است که حتی در صورت استفاده نکردن از گروه موزیک تالار، هزینه آن از شما اخذ خواهد شد.
- هزینه خدمات: این هزینه معمولا درصدی از مجموع هزینهها است که به کل هزینههای شما اضافه میشود.
- هزینه مالیات برارزش افزوده و عوارض: پرداخت این هزینه طبق قانون بر عهده شما است.
- هزینه تزئینات: مثل: بادکنک آرایی، گل آرایی و … که در صورت عدم تمایل شما، حذف میشود.
سرکش نهایی
حتما روز قبل از عروسی به تالار سری بزنید تا اگر کم و کاستی است بتوانید آن را برطرف کنید تا از بابت تالار خیالتان راحت باشد، از تمیزی روکشها، نورپردازی و دکوراسیون داخلی و … اطمینان خاطر داشته باشید.
مطالب مرتبط
موضوعات داغ
آخرین دیدگاهها
- آینو در لیست جهیزیه عروس
- آینو در لیست جهیزیه عروس
- مهسا در لیست جهیزیه عروس
- علی در لیست جهیزیه عروس
- آینو در لیست جهیزیه عروس